Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009

Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντες



Ρίγος συγκίνησης προκάλεσε στο πανελλήνιο η νέα αγαθοεργία της μητέρας Τερέζας της Μαυρονικήτριας(kara zafer).Με το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ, 300000 αναξιοπαθούντες θα μπορέσουν να αγοράσουν ένα επιπλέον πακέτο τσιγάρα, πριν την πλήρη απαγόρευση του καπνίσματος σε δημόσιους χώρους, δωρεά ευεργετική ειδικά για τους άστεγους. Τα χρήματα κατατέθηκαν στο ταμείο φτώχειας τη μέρα της αναλήψεως της πολιτικής ευθύνης εις τους ουρανούς.
Στη φωτογραφία, η αγία ξεκινά την απομάκρυνση των λαθρομεταναστών από το κέντρο της Αθήνας, ξεκινώντας από τους ελαφρύτερους.
Ταμείο ιδεολογικής φτώχειας υπάρχει?

25 σχόλια:

  1. MEGALH H XARH THS! Exw kanei k tama se ayth...
    Y.G De nomizw pws yparxei tetoio tameio. Tameio parakatathikwn k daneiwn exw akoysei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά με τέτοια ρατσιστικά γουρούνια ασχολήστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. x*gis, θα πρέπει να πας και γονατιστός μέχρι τα γραφεία του κόματος...
    τασούλη, η γρίππη από τα γουρούνια ξεκίνησε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Ξεκινώντας από τους ελαφρύτερους..."

    Lol :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ταμείο ιδεολογικής φτώχειας... Σωστό! Ο καθείς βλέπεις με τα όπλα του και η μητέρα με τα δικά της... :)))

    Καλό βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και όμως,
    τελικά έκανε ΚΑΙ τηλεοπτική διαφήμιση όπως είδες και έδωσε και τα λεφτά στο ταμείο φτώχειας!
    Θαύμα! Θαύμα!
    Ερώτημα. Αφού έδωσε τα λεφτά της διαφήμισης στο ταμείο, πως έκανε το τηλεοπτικό spot; Ποιος πλήρωσε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Που τα βρήκε τα λεφτά?
    Μετά από σκληρή δουλειά και ιδρώτα ε?
    Άσε ρε με τα φασιστάκια που κάθε λίγο και λιγάκι μας μιλάνε για εθνική υπερηφάνεια, αυξάνοντας τον ρατσισμό και τον φασισμό.
    Είναι τυχαίο πως το λάος δημιουργήθηκε λίγα χρόνια αφού εμφανίστηκαν οι μετανάστες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. g.s.h, :)))
    kalo vrady kykne
    suncitizen, katevike to agio pnevma en eidi tileoptikoy spot
    poy ta vrike ta lefta? afou einai meros tou systimatos pou paragei ti ftwxeia...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ε λοιπόν και εγώ την ίδια απορία είχα με τον suncitizen: αφού αποποιήθηκε τα ευρώ, πώς έκανε τη διαφήμιση;

    Όσο για την απαγόρευση του καπνίσματος, την 1η Ιουλίου.... το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Den ine glikas stin pic more? Den se kani na thes na ton psifisis? Apo tin mia aytos,apo tin alli i marieta ,ime se dilima ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θα κοπεί το κάπνισμα; Χαχα! Να το δω αυτό και τίποτα άλλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ποιος τον γαμάει τον Καρατζαφέρη;ποιος ασχολείται μαζί του;τιο δύναμη έχει αυτός;το πρόβλημα δεν είναι αυτός αλλά το Αττατουρκικό κόμμα Ελλάδας όπως χαρακτηρίστηκαν από τις τούρκικες εφημερίδες οι Οικολόγοι,με τα κεμαλικά τους,τα "μακεδονικά" του,τις γκρίζες ζωνούλες τους,και κάθετι ανθελληνικό που θα μπορούσε να γίνει μόδα,σκεφτείται πόσο ισχυρό διπλωματικό χαρτί θα είναι αυτοί για τους "φίλους και συμμάχους" γείτονες από το βήμα τις Ευρωβουλής.Μην αναφέρω ότι το δήθεν οικολογικό πρόγραμμά τους βαδίζει μεταξύ μύθου και ιλαρότητας,μην πω για τις ύποπτες σχέσεις τους με κάτι Ουράνια τόξα και άλλες "δημοκρατικές" δυνάμεις...εσωτερικού και εξωτερικού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. apos, το κάπνισμα και οι μίζες είναι διαχρονικές αξίες της φυλής και δεν τα πιάνουν οι νόμοι
    m.l.d.,σύσταση για αλλαγή των φακών επαφής :))
    apparos, πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ποιος τον γαμάει τον Tρεμόπουλο;ποιος ασχολείται μαζί του;τι δύναμη έχει αυτός;το πρόβλημα δεν είναι αυτός αλλά το φασιστικό κόμμα Ελλάδας όπως χαρακτηρίστηκε από τις τούρκικες εφημερίδες το Λ.Α.Ο.Σ.,με τα αλυτρωτικά του,τα "μακεδονικά" του,τις γκρίζες ζωνούλες τους,και κάθετι εθνικιστικό που θα μπορούσε να γίνει μόδα,σκεφτείτε πόσο ισχυρό διπλωματικό χαρτί θα είναι αυτοί για τους "φίλους και συμμάχους" γείτονες από το βήμα τις Ευρωβουλής.Μην αναφέρω ότι το πρόγραμμά τους βαδίζει μεταξύ μύθου και ιλαρότητας,μην πω για τις ύποπτες σχέσεις τους με κάτι Χρυσές Αυγές και άλλες "δημοκρατικές" δυνάμεις...εσωτερικού και εξωτερικού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν έχεις ούτε μία απόδειξη πανέξυπνε (και δεν το λέω ειρωνικά) blogger γι'αυτά που γράφεις και η μέχρι τώρα πορεία έδειξε ότι ο Καρατζαφέρης είναι επικίνδυνος όσο ένα κανίς του κανεπέ.Αντίθετα οι δήθεν οικολόγοι έχουν δώσει σαφή δείγματα γραφής και μάλιστα δεν είχαν και την ανδρεία να το παραδεχτούν και να απαντήσουν ευθαίως στις επίμονες ερωτήσεις δημοσιογράφων και μη για τις απόψεις τους στα εθνικά,οι δε "αποφάσεις" και καταγγελείες των φίλων τους στην ευρώπη έγιναν ουκ ολίγες φορές χρήσιμο χαρτί στα χέρια Τουρκίας και Σκοπίων.Να θυμίσω ότι Πράσινος είναι και ο διαβόητος Γιόσκα Φίσερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. τις μεγαλύτερες συμφορές σ αυτό τον τόπο τις προκάλεσαν οι δήθεν πατριώτες.
    το αν ένας πολιτικός του γλυκού νερού κάνει παρέα με το ουράνιο τόξο ή τον peter pan, είναι το λιγότερο.
    Και πάλι σου θυμίζω ότι αυτοί που κυβερνούν φέρουν τη μέγιστη ευθύνη για ό,τι έχει γίνει σ αυτά που λέμε εθνικά θέματα. Αυτοί βάλαν τις μπάρες στα πομακοχώρια, αυτοί τους ενέταξαν στην τούρκικη παιδεία, αυτοί τους είχαν μέχρι πρότινος κοινωνικά αποκλεισμένους, αυτοί υιοθετούσαν τον κάθε παπάρα στο κόμμα τους για ν αρπάξουν τις ψήφους των μουσουλμάνων, αυτοί με την πρακτική τους τους εκτούρκισαν κι αυτούς που δεν ήταν Τούρκοι. Εμείς ως κράτος και λαός εκτουρκίσαμε τους μουσουλμάνους της Θράκης και στο λέω με κάθε βεβαιότητα, γιατί έχω φίλους Πομάκους. Εμείς και η φοβία μας απέναντι στο διαφορετικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Y.Γ.: Το κανίς του καναπέ αν λυσσάξει και σ αρπαξει απ το κωλαράκι, τη γάμησες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Prosopiki paratirisi : Poli exoume ipoferi apo kanis. Kirios epidi den to perimenis,fenete xaritomeno,xnoudoto... Stin pragmatikotita osi kathonte na metrisoun tin noimosini skilon to theoroun apo ta pio eksipna, k epiprostheta ta blamena dagonoun me poli megali anesi. Ine pou den to perimenis.


    Se katastasi akreou mazoxismou tis proales ida oli tin sinenteyksi tou kiriou Laos. Ipe oti xriazotan na pi gia na pisi to target group tou. K distixos oso iparxoun ilithii pou pisteyoun sta epixirimata tou k den anisixoun otan kapios lei sxedon ksekathara "den imaste toso ratsistes oso tha thelame,alla psifiste mas k kati tha gini " ...toso tha blepis kaimenous perastikous pou na lene "Ma fenotan toso gliko to kanisaki".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Συμφωνώ Θάνε για τα περί Πομάκων απόλυτα και θλίβομαι,γνωρίζω καλά την κατάσταση,βλέπεις κι εμείς οι κακοί γνωρίζουμε κόσμο και ιστορία,μάθε όμως και για το σήμερα και πιο κόμμα στηρίζει την τουρκοποίησή τους και αντιδρά και απειλεί και μιλάει για όλα αυτά τα ωραία αν προσπαθήσουμε να βάλουμε χαλινό στο προξενείο!(ο ΣΥΡΙΖΑ είναι)Γιατί την εξουσία Θάνο σε μία δημοκρατία δεν την έχουν μόνο όσοι κυβερνούν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τώρα για τα κανίς νομίζω το γαμήσαμε το θέμα.Ελπίζω να καταλάβατε και την επικινδυνότητα των Πράσινων (δες Γιόσκα Φίσερ) και το ύπουλο παιχνίδι που παίζουν με τους πιο βρώμικους συνεργάτες,το κηνύγι καρατζαφεριστών και "φασιστών" είναι για εσωτερική κατανάλωση.Σας προτρέπω απλώς να ενημερωθείται για τις πράξεις τους και τους συνεργάτες τους
    Και αφού μιλάς για τους δήθεν πατριώτες πες μου αν οι απροκάλυπτα απάτριδες έκαναν κάτι καλύτερο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Και μιας και είδα τον Καρατζαφέρη αλά Τερέζα,έχετε δει μήπως την ταινία-μιούζικαλ "δύο τρελοί τρελοί παραγωγοί";αν ναι θα καταλάβατε ότι αυτός που κάνει τον παρενδυτικό ομοφυλόφιλο σκηνοθέτη είναι ίδιος με τον Καρατζαφέρη!μα ίδιος,αν βρε βιντεάκι θα σας βάλω τον σύνδεσμο!πολύ γέλιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Tην εξουσία λοιπόν την έχουν εξωκοινοβουλευτικά κόμματα μέχρι πρότινος γραφικά, χωρίς πρόσβαση στους μηχανισμούς και τα ΜΜΕ, χωρίς κολλητιλίκια με βιομηχάνους κι εφοπλιστές, χωρίς τη δυνατότητα να πέφτει το μπαγκουί από 'φίλους', χωρίς τη δυνατότητα για ρουσφέτι και τα συναφή... Σε ποιον πλανήτη αναφέρεσαι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Την εξουσία την έχουν και αυτά τα κόμματα (στην δημοκρατία ευτυχώς δεν υπάρχει απολυταρχία) και όλα αυτά που αναφέρεις τα έχουν (όχι τόσο τα εξωκοινοβουλευτικά αλλά κυρίως Οικολόγοι και Συριζα) και τα κολλητιλίκια και τις σχέσεις με όλα αυτά τα κέντρα και ύποπτες χρηματοδοτίσεις και όλα.Η εξουσία είναι κάτι πολύ σχετικό ως θεωρητική έννοια αλλά φαίνεται από τα αποτελέσματά της.
    Λοιπόν ήρθε καλοκαίρι δεν γράφω άλλο για πολιτικά (θα προσπαθήδω δλδ...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αίτηση ψυχιατρικής εκτίμησης: