Τρίτη 14 Απριλίου 2009

Μην το πεις ούτε του παπά...


Μην το πεις ούτε του παπά, ενίοτε ούτε του ψυχιάτρου, ειδικά αν πρόκειται για καθηγητή πρώτης βαθμίδας του πανεπιστημίου Θεσσαλίας. 'Τα προβλήματα που υπάρχουν οφείλονται στο γεγονός ότι οι ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ έχουν καταλάβει υψηλές θέσεις και υποστηρίζονται μεταξύ τους'. Τάδε έφη ο Καθικι-τής Ψυχιατρικής απευθυνόμενος σε ακροατήριο φοιτητών κι όχι στα μπαρμπαδοφιλαράκια του σε τσιπουράδικο της πόλης. Φαντάζομαι ότι πρέπει να χει γνώμη για τη γνώση, αλλά όχι να θεωρεί γνώση τη γνώμη του, ειδικά όταν από απλή αποστροφή μετατρέπεται σε συνωμοσιολογική θεωρία ανάλογης της Λιακοπουλικής περί Σιωνιστών, νεφελίμ και δε συμμαζεύεται(η μαλακία). Και πέρα από την παρανοειδή διαταραχή του καθηγητού (δεν είναι ο μόνος, ακόμα θυμάμαι το σαδιστικό χαμόγελο του ομότιμου μαλάκα του ΑΠΘ ,όταν δίδασκε το ηλεκτροσοκ κατα παραγγελία γονέων ως θεραπευτική μέθοδο για την καταπολέμηση της ομοφυλοφιλίας), υπάρχει από κάτω ένα ανώριμο ακροατήριο που τα δέχεται, αδιαφορεί ή που δεν μπορεί να αντιληφθεί πως ,ενώ είναι μέρος της συνομωσίας που κυβερνά τον κόσμο, ούτε χαρά στα σκέλια του δε μπορεί να βρει.
Νομίζω πως τα δεινά των ανθρώπων οφείλονται στο γεγονός πως αυτοί που κατέχουν οποιαδήποτε σημαντική θέση είναι κατώτεροι των αναγκών και των περιστάσεων, προβάλλουν τις προσωπικές αδυναμίες και την ανικανότητα ως αποτέλεσμα αλλότριας συνομωσίας , αναλώνονται στην αυτοσυντήρησή τους και στις δολοπλοκίες τους, εξασφαλίζουν το παρόν υποθηκεύοντας το μέλλον, ανδρώνουν μια ολόκληρη γενιά από ανίκανα, μισαλλόδοξα, ημιμαθή, ανασφαλή χειραγωγούμενα ανθρωπάκια.

22 σχόλια:

  1. αμμμμμμ, ομμμμμμμμμ, ημμμμμμμμ
    κάνω πως δεν το διάβασα
    και ναι δεν το διάβασα
    και ναι επικρατή ηρεμία (i wish)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @αππαρούλη, το έγραψα μόνο και μόνο για να το διαβάσεις εσύ και να μην ακούς κανένα μαλάκα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σε ευχαριστώ :)
    μην μου ανησυχείς όμως, πείρα τις προφυλάξεις μου! ;)
    καλό βράδυ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν ειναι μόνο τι σκέφτονται και λένε. Είναι η κατάχρηση της θέσης που κατέχουν για να επιβάλουν τις απόψεις τους όπως λες που μ' ενοχλεί. ΑΛΛΑ δεν μασάμε. Απλώς τους γυρνάμε την πλάτη και ζούμε ελεύθεροι από τις στενόμυαλες σκέψεις τους. Η καλύτερη απάντηση είναι να περνάμε καλά κόντρα στη δική τους μιζέρια και μικροψυχία.

    Καλές γιορτές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @C.M.: Ήταν να μην τον πάρω χαμπάρι, υπάρχουν πολλοί τρόποι να αντιδράσεις.Με ενοχλεί απίστευτα όταν κάποιος είναι με τη θέλησή του 'κακός'...
    Καλό Πάσχα boy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εκεί γιατί δεν βρέθηκε κανείς να του πετάξει αυγά,ντομάτες ή γιαούρτι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν αξίζει φίλε. Τέτοια ανθρωπάκια ζουν για τέτοιες στιγμές. Θα νιώσουν 'σπουδαίοι' που ο λόγος τους... ενοχλεί.

    Καλύτερα αν θέλεις ν' αντιδράσουμε και να κινητοποιηθούμε να μην το προσωποιούμε γιατί χάνουμε την ουσία. Το θέμα είναι αν υπάρχουν αναφορές στο κανονισμό της σχολής για την ομοφοβική συμπεριφορά. Θεσμικές πρέπει να είναι οι αλλαγές. πχ στην Αγγλία με το καλημέρα στο πανεπιστήμιο (δηλαδή μόλις πληρώσεις χιχιχι) παίρνεις το κανονισμό της σχολής. Μέσα εκεί έχει ξεκάθαρες αναφορές ότι ομοφοβικές συμπεριφορές δεν είναι ανεκτές και υπάρχουν θεσμοθετημένοι διαύλοι παραπόνων και καταγγελιών. Αν αυτό θέλουμε, τότε είμαι μαζί σου. Όμως, ν' ασχοληθείς με τους 'κακούς' θεωρώ ότι δεν αξίζει. Δεν αξίζουν!

    Καλά να περνάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @Not you, δεν πετάμε πλέον είδη πολυτελείας...
    @C.M.: Είναι πιο σημαντικό να πείσεις 10 ανθρώπους που έχεις γύρω σου, παρά ένα οποιοδήποτε μαλάκα. Όσο για τους διαύλους των ελληνικών πανεπιστημίων, αυτοί είναι σαν τους διαύλους της Βενετίας. Βρωμάνε και ζέχνουν. Και μην ξεχνάς ότι τα μέλη ΔΕΠ έχουν νοοτροπία, οργάνωση και συμπεριφορά τύπου Κοζανόστρα.(Με εξαιρέσεις,ευτυχώς)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιατί είναι τόσο μαλάκας ο κόσμος Παναγίτσα μου?
    Γιατί βουρλίζομαι τόσο πολύ όταν ακούω τέτοιες παπαριές?
    Γιατί δε μπορώ να μη με νοιάζει? Γιατί θέλω να πεταχτώ μέχρι εκεί και να του τσακίσω τα κόκκαλα?

    Btw watch this space, σου έρχεται special post για ομοφοβία και ψυχιατρική και στη γηραιά αλβιόνα. Είναι της εβδομάδας φαίνεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Lalu, όλα του γάμου δύσκολα κι η νύφη γκαστρωμένη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όσο πιο πολύ θα ακουγόμαστε εμείς, τόσο πιο πολύ θα ακούγονται και τα αντιδραστικά στοιχεία. Δυστυχώς, είναι αρκετοί που λένε τέτοιες ομορφιές. Νομίζω ότι πρέπει να τους αγνοούμε σαν να μην υπάρχουν. Αλλιώς, τους δίνουμε δημοσιότητα και αξία. Από εκεί και πέρα, ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος για αυτά που πιστεύει και δέχεται και όσοι στο ακροατήριό του, τον πίστεψαν ή τα δέχτηκαν αυτά που είπε, έχουν και αυτοί το μερίδιο της ευθύνης τους.

    τεσπα...καλά να είμαστε...

    Καλό Πάσχα & Καλή Ανάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ελπιζω να εκανες πλακιτσα για το ηλεκτροσοκ!Ειναι και βραδύ το ψιλο εχαψα!χιχι!!
    Πάντα υπάρχουν τυποι, οι οποιοι προσπαθουν να επιβαλουν τις ιδεες τους και να επιβληθουν οι ιδιοι, καθως με αυτόν τον τροπο νιωθουν ανωτεροι! Γραψε τους στα @@@ σου και κανε την δουλειά σου αγορινα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @sal.3 :καθόλου πλάκα. ΕΠΏΔΥΝΟ ερέθισμα κατά τη διάρκεια προβολής αντρικών σωμάτων. Δημιουργεί αρνητικό εξαρτημένο αντανακλαστικό και άτομα δυστυχη και ασεξουαλικά.
    Όσοι πάτε στον ψυχίατρο, πάρτε μαζί μια γείωση καλού κακού....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. A poli filosofia proi proi. Apla perasa na po kali Anastasi kai kalo Pasha me ige;ia kai agapi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. χμμ
    αντε και με το ηλεκτροσόκ έδιωξαν το αντρικο ερέθισμα.
    Πως θα σε κάνουν να ποθείς γυναικες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. an meineis xwris sex sta 18 sou gia miso xrono, potheis kai gaidouraggatho. alla gia mia stigmi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ονοματάκι παρακαλώ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αίτηση ψυχιατρικής εκτίμησης: