Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2009

Yankees go home

Καλό μήνα, έστω κι αν είναι κουτσός, ο κουτσός είναι αλλιώς. Πάλι καλά που έχω να πληρώσω και το νοίκι, για να θυμηθώ ότι έχω και δικό μου σπίτι, μια κι έχω στρωθεί στο πατρικό από το Δεκέμβριο που έδινα εξετάσεις.Και μη φανταστείς ότι με διακατέχει κανένα περίεργο Οιδηπόδειο σύμπλεγμα, περισσότερο μάλον μια μαζοχιστική διάθεση να περνάω χρόνο με την πεντάχρονη ανιψιά μου συνδυασμένη με το άψογο service σε φαγητό και καφέδες , ή και η άνεση να κάνεις birdwatching από το μπαλκόνι (15 είδη), να πετάγεσαι στα Carefour σε χρόνο dt και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο.
Από την άλλη και το σπίτι μου δεν είναι ό,τι καλύτερο. Από δίπλα γκαρίζουν νυχθημερόν (μάλον ο εργολάβος-σπιτονοικοκύρης έκλεψε λίγο από τα ηχομονωτικά υλικά), με 2 παιδάκια ανεπίδεκτα μάθησης, μία μάνα που νομίζεις ότι εκπαιδεύει μπαμπουίνους σε τσίρκο, ένας πατέρας ζώον, που σύμφωνα με το καταστατικό δεν έπρεπε καν να μένει εκεί.Να του βάλουν φίμωτρο και λουρί και να τον πάρουν. Άσε που εκτός από 2000 σελίδες παθολογίας εμπαίδωσα και την ύλη της τρίτης δημοτικού. Η μικρή στο μάτι,πλην μεγάλη στο κρεβάτι φοιτήτρια από πάνω μου έχει βαλθεί να με οδηγήσει σε ψύχωση, θυμίζοντας μου τη απόλαυση του καθεβραδυνού σεξ. Θα της πάρω ένα στρώμα νερού, γιατί μαζί με τα σανίδια από το κρεβάτι της θα σπάσουν και τα νεύρα μου. O Μ. από απέναντι όποτε βλέπει φως παίρνει τηλέφωνο, ανάθεμα την ώρα και τη στιγμή που τον πήδηξα... Ο σπιτονοικοκύρης μένει στον πέμπτο κι έχουμε καλές σχέσεις από τότε που αντιμετωπίσαμε από κοινού το αρχίδι(Bill), ανεβαίνω συχνα, αλλά δε μπορώ να καπνίσω, χωρίς να ξέρω αν σέβομαι περισσότερο την υγεία των παιδιών του ή το χρώμα του πίνακα του Λύτρα (αυθεντικός, 'οπως αρμόζει σε νεόπλουτο Λαρισαίο, κι ασ κρέμονται δίπλα του μαλακίες από το τζάμπο στις γιορτές).
Αυτά βέβαια τα είχα και πριν. Μάλον φαίνεται πως δεν αντέχω να ΄μαι μόνος...

7 σχόλια:

  1. Α,τα συνηθισμένα!
    Καλό μήνα και καλές επιτυχίες στις εξετάσεις!

    Υ.Γ. Αμα γίνει ανυπόφορη η κατάσταση, βρες άλλο διαμέρισμα! Μπορείς και να βρεις γκόμενο και αν συγκατοικήσετε στο δικό του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Leviathan: kalo mina! oso gia tin pathologia, mikros eixa kanei mia eyxi na nai i zwi moy ena ateleiwto gamisi apo krevati se krevati, alla de dieykrinisa oti de milousa gia douleia....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @apparos: tis exetaseis tis perasa, thanks pantws.tin pira ti gamimeni tin eidikotita ki ante na doume twra. oso gia ti sygatoikisi, to idio lathos deyteri fora den to kanw!!! kalo mina...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. xerete. opos exi proanaferi k o agapitos filos apparos psakse na vris kanena alo diamarisma..
    kalo mina! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. pou tha paei, de tha fygei o allos apo to 2ari me to tzaki ston 5o...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αίτηση ψυχιατρικής εκτίμησης: